Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Sinds 2006 werken wij met passie aan uw auto!

Sinds 1990 werkt Tom in de autotechniek, in zijn jonge jaren ging hij veelvuldig mee met zijn vader die schadehersteller was. In die tijd is de liefde voor alles wat met autotechniek te maken heeft ontstaan. Met veel enthousiasme deelt hij deze passie voor het vak met zijn team.

Nadat hij bij verschillende autobedrijven zijn kennis en ervaring had opgedaan werd zijn droom steeds groter om voor zichzelf te gaan beginnen.

In 2006 werd deze droom werkelijkheid! Hij huurde een pand aan de Linnaeusweg en Autoservice de Kemp was een geboren. Aangezien Tom alles weet van Autotechniek maar minder van de administratie vroeg hij Tineke, zijn vrouw, om hem bij te staan in de zaak.

In 2007 sloot Autoservice de Kemp zich aan bij de BOVAG. Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Deze aspecten sluiten naadloos aan bij de visie van Autoservice de Kemp.

In 2010 werd de keuze gemaakt om aan te sluiten bij het concept AutoCrew. De kennis en expertise van Bosch, de technieken en de trainingen voor de monteurs waren doorslag gevend om te kiezen voor deze onafhankelijke garage formule.

Het bedrijf groeide gestaag en in 2012 verhuisde we naar de huidige locatie aan de Zeemanlaan!

Een behoorlijke stap, die toch ook wel spannend was. Van 3 bruggen gingen we over naar een pand waar er ruimte was voor 7 bruggen. Het pand ziet er aan de buitenkant keurig uit in vergelijking met de hal waar we vandaan kwamen. Wat gingen de klanten hiervan vinden? Voorop stond dat de prijs en service niet mochten veranderen!

De visie voor eerlijk en betaalbaar onderhoud moest blijven. Transparantie hebben we daaraan toegevoegd. Bij ons krijgt u namelijk altijd een compleet advies over de status van uw voertuig, zo weet u exact waar u aan toe bent en welke mogelijke kosten in de toekomst volgen. Zorgeloos autorijden, daar staan wij voor! En met een prijsopgave vooraf weet u altijd waar u van te voren aan toe bent.

Als de klant tevreden de deur uit loopt daar worden wij gelukkig van!

Komt u gerust eens langs voor een kijkje en meer informatie of maak een afspraak! De cappuccino staat klaar!

Contact