Kentekenplaat beveiligen

Kentekenplaat beveiligen

Gratis kenteken-popnagelactie

Om diefstal van kentekenplaten van auto's te voorkomen biedt de gemeente IJsselstein in samenwerking met Autoservice De Kemp automobilisten de gelegenheid kentekenplaten gratis met popnagels te laten vastzetten.

Het komt met enige regelmaat voor dat kentekenplaten van auto's worden gestolen. Soms door jongeren die nummerplaten verzamelen, vaak echter ook door criminelen die misbruik van de kentekenplaten willen maken.
Diefstal van kentekenplaten kost tijd én geld. Gedupeerden moeten aangifte doen en daarnaast nieuwe platen aanschaffen. Criminelen monteren de gestolen kentekenplaten op de eigen auto. Zij kunnen dan, ongestraft, verkeersovertredingen, benzinediefstal en zelfs overvallen plegen met de gestolen kentekenplaten. Door de kentekenplaat met popnagels stevig vast te zetten op het voertuig wordt de kans op diefstal sterk verminderd.

Deze actie vond plaats op 7 oktober jl. maar als u langs rijdt zullen wij uiteraard de kentekenplaten alsnog kosteloos voor u vastzetten! #service terwijl uw wachtTerug naar het overzicht
kentekenplaat-beveiligen-ijsselstein-garage-apk.jpg