Kentekenloket

Wat een Kentekenloket is?

Wij zijn een organisatie met meer dan 500 RDW-erkende autobedrijven, die elk beschikken over een eigen Kentekenloket. Dus heeft u een auto gekocht van een particulier? Dan moet u zorgen dat de auto (kenteken) op uw naam gezet wordt.

Dat kan bij ons, wij zijn één van de ruim 500 aangesloten Kentekenloketten. U hoeft hier dus niet, zoals vroeger, voor naar het postkantoor.

Naast het overschrijven van een auto, scooter of motor kunt u bij ons ook schorsen en uw kilometerstand gratis laten checken. Wel zo handig als u net een andere auto hebt gekocht!

Auto particulier kopen of verkopen?

De betaling is altijd spannend. Als koper wil je zeker zijn dat de auto na betaling op jouw naam staat. Als verkoper wil je zeker zijn dat je het geld ontvangt. Aan al deze onzekerheden wordt een einde gemaakt met de Veilig Betalen module van Kentekenloket. De koper is verzekerd dat de auto op zijn naam komt te staan en de verkoper krijgt gegarandeerd het afgesproken bedrag op zijn bankrekening gestort. Kentekenloket fungeert als tussenpersoon. De eenmalige kosten van 10 euro zijn voor rekening van de verkoper.

Kentekenloket Veilig Betalen werd getest door de Consumentenbond. Meer informatie?

Veilig betalen module

layer-12.jpg