Erkend Duurzaam

Erkend duurzaam & MVO

Wij staan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Het Erkend Duurzaam-certificaat is een erkenning van de duurzame inspanningen die wij als bedrijf leveren. Met dit keurmerk willen we laten zien dat we oog hebben voor mens & milieu.

Hierbij is afvalscheiding natuurlijk erg belangrijk, het omgaan met afgewerkte olie, vloeistoffen, oude accu's etc. Hiervoor werken wij nauw samen met professionele partijen zodat ons afval als grondstof dienst doet voor andere industrieën. Ons afval bevat eigenlijk veel hoogwaardige materialen die uitstekend geschikt zijn voor hergebruik.

Versleten autobanden worden gerecycled in onder andere speelplaatstegels, een mooi voorbeeld van duurzaam ondernemen.

Daarbij vinden we het belangrijk dat we een goede werksfeer en omstandigheden creëren voor onze medewerkers, dit stralen we weer uit naar u als klant.

Tevens zijn we maatschappelijk betrokken in onze omgeving, dit doen we oa door diverse verenigingen en stichtingen in IJsselstein financieel te ondersteunen. Denk hierbij aan de Voetbalvereniging IJsselstein, de IJVO, de ZenderExpress (vervoer/dagtochten voor ouderen uit IJsselstein + Lopik), Podiumfestival, de Kenteken-Popnagelactie ism de Gemeente IJsselstein en diverse kleinere sponsor activiteiten.

Daarbij vinden we het belangrijk dat de jeugd zich kan oriënteren op de arbeidsmarkt. Wij bieden jaarlijks diverse (snuffel-) stages aan. Tenslotte is de jeugd onze toekomst!

erkend-duurzaam.png