Pechhulp AutoCrew

Pechhulp AutoCrew


Zorgeloos autorijden?

Bij Autoservice de Kemp BV in IJsselstein is de mobiliteitsservice van AutoCrew verkrijgbaar. Deze service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech. In uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. De service is kenteken gebonden, ook bij pech met uw caravan en/of aanhanger kunt u rekenen op hulp.

Pechhulp afsluiten

Ga jij voor de zekerheid van de beste en snelste hulp bij pech onderweg? Neem contact met ons op en sluit een pechhulp af die op maat gesneden is voor jou. Laat jij je auto onderhouden bij AutoCrew, dan kun je probleemloos AutoCrew Pechhulp afsluiten.

Ook bij de pechhulp de technische voorsprong met Bosch

Wij kennen jouw auto door en door. Onze door Bosch opgeleide specialisten hebben een ongeëvenaarde kennis van elke auto, ongeacht het merk, model of de leeftijd. Omdat de meeste auto's voor een groot deel gebouwd zijn met onderdelen van Bosch, heeft AutoCrew een technische voorsprong. En dat merk je. Niet alleen wanneer je je auto door AutoCrew laat onderhouden, maar ook wanneer je met pech onderweg staat. De specialisten van AutoCrew zorgen voor de snelste en beste diagnose, en zorgen dat jij snel weer veilig op weg kunt.

Bent u al lid van de ANWB?

In dat geval kunt u zichzelf veel geld besparen. De ANWB geeft u geen korting wanneer u uw auto goed onderhoud. Dat is jammer want u betaalt zo mee aan pechgevallen van andere leden van de ANWB die wellicht geen periodiek onderhoud laten plegen. Dit ziet u terug in de jaarlijkse kosten voor een ANWB lidmaatschap. Eenvoudig besparen kan door lid te blijven van de ANWB voor slechts € 15,- per jaar. Zo behoudt u uw status, uw magazine en uw voordeelkaart. U zegt alleen de pechhulp module op. U bespaart zich op deze manier al snel vele tientallen euro’s door over te stappen. U heeft al voor 1 jaar Nederlandse mobiliteitsservice vanaf € 35,- wanneer u dit door ons laat verzorgen, dankzij goed onderhoud kunt u direct besparen.

Scherpe tarieven pechhulp

Wacht dus niet langer, pechhulp afsluiten kan gemakkelijk bij jouw AutoCrew-autobedrijf. Voor het geld hoef je het niet te laten. Dankzij onze scherpe tarieven ben je verzekerd van de beste dekking door heel Europa voor een betaalbare prijs. Voor je auto, je caravan of je aanhanger. En dat rijdt wel zo prettig!De service geldt als versterking van hetgeen wij graag uitdragen: Zorgeloos autorijden dankzij goed onderhoud.

Wat kost de AutoCrew Pechhulp?

AutoCrew biedt verschillende pechhulp-pakketten :

Standaarddekking  
0 t/m 4 jaar € 35,-
5 t/m 9 jaar € 52,50
10 t/m 14 jaar € 70,-
15 jaar en ouder € 92,50
Optionele dekking  
Europadekking € 22,50
Vervangend vervoer Europa 4 dagen € 0,-
Vervangend vervoer Europa 30 dagen € 12,50
Vervangend vervoer Europa gelijkwaardige auto € 12,50
Aanhanger en caravan € 15,-
Vervoer naar mijn vaste AutoCrew-vestiging gratis

 

Komt u gerust langs om een kijkje te nemen, de cappuccino staat klaar! Maak een afspraak of bel ons op voor meer informatie op telefoonnummer: 030 - 68 80 373.Afspraak maken

 

layer-13.jpg

Neem contact op

Komt u gerust eens langs voor een kijkje of maak een afspraak!

Maak een afspraak