Caravan onderhoud

Caravan onderhoud

Wist U dat u in onze werkplaats ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan uw caravan en/of aanhanger? 

Wij hebben een keurmeester AMR (Afdeling Mobiele Recreatie) in dienst die uitstekend in staat is om uw caravan en/of aanhanger na te kijken en indien nodig te repareren.

TIP: Laat uw caravan tegelijk met uw auto controleren voordat u op vakantie gaat, zo vangt u twee vliegen in 1 klap!

Als u deze controle plant tijdens onze Vakantie-Vroeg-Boek-Weken* dan profiteert u van onze actie's en bent u tijdig klaar om aan uw zomervakantie te beginnen. Zo bespaart u tijd én kosten tevens heeft u geen vakantie stress. U kunt daarna rustig starten met het inpakken van uw caravan!

Want of uw caravan nu veel of weinig gebruikt wordt, regelmatig onderhoud is erg belangrijk. Immers, wat rijdt dat slijt, maar wat staat, dat vergaat. Daarom adviseren wij u om zeker 1x per jaar uw caravan te laten inspecteren en onderhouden.

Komt u gerust langs om een kijkje te nemen in onze werkplaats, de cappuccino staat klaar! Maak een afspraak of bel ons op voor meer informatie op telefoonnummer: 030 - 68 80 373.


*Vakantie-Vroeg-Boek-Weken dit is bij ons een terugkerende jaarlijkse actie met oa: gratis Zomercheck t.w.v. € 19,95, Airco check en kortingsacties.

Afspraak maken


vd-kemp-57-van-66-.jpg

Neem contact op

Komt u gerust eens langs voor een kijkje of maak een afspraak!

Maak een afspraak