Winnaar Beste Praktijkopleider & Beste Leerbedrijf 2018

Winnaar Beste Praktijkopleider & Beste Leerbedrijf 2018

Vandaag, op 17 juli kregen we de award uitgereikt door Bart Homminga van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) voor de Winnaar Beste Praktijkopleider & Winnaar Beste Leerbedrijf 2018 van de provincie Utrecht van de sector MTLM; Mobiliteit, Transport & Logistiek, Maritiem.

Voordrachten

Tot en met 30 april 2018 kon iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor de prestigieuze prijzen. Alle voordrachten werden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen.

Uit een kleine duizend voordrachten heeft de jury per provincie voor elke sector een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen. In het onderstaande overzicht staat om welke leerbedrijven en praktijkopleiders het gaat. De provinciale winnaars strijden verder om de landelijke titel.

Finale

Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider worden bekendgemaakt op de Dag van het mbo, op 19 november 2018 in Theater Orpheus te Apeldoorn. Rond 17.00 uur begint dan het feestelijke gala waarin ook de mbo-ambassadeurs van het jaar worden gekozen.

https://www.s-bb.nl/sites/sbb/.../Terug naar het overzicht
img-1675.jpg