Kentekenloket van het jaar 2018

Kentekenloket van het jaar 2018

Net als vorig jaar is er ook dit jaar een “Kentekenloket van het jaar” gekozen. Wij werden tot winnaar uitgeroepen. Naast de ontvangst van de bokaal, bloemen en taart ontvingen we ook een cheque ter waarde van € 2.500,- uit handen van Kentekenloket voorzitter Ernst Uildriks. 

Op de vraag waar we deze cheque aan gingen besteden was het antwoord snel gevonden: "een gezellig uitje met ons team". Daarnaast is er nog budget over en zullen we deze gebruiken voor de aanschaf van een fiets van het Kentekenloket.

Wij zijn eveneens als de winnaar van vorig jaar (VanderDong Autoservice), een Kentekenloket van het eerste uur. De jury vond dat wij het merk Kentekenloket zeer actief in de markt zetten. Met name de actieve reclame op social media en op de eigen website springt eruit. Het bedrijf wordt daarnaast online goed gevonden als het gaat om het overschrijven van kentekens in IJsselstein. Ook de relatief nieuwe module “Veilig Betalen” wordt goed onder de aandacht gebracht. Tenslotte worden bezoekers die een kenteken komen overschrijven, actief gewezen op de overige dienstverlening van Autoservice de Kemp: hierdoor wordt extra service en klantenbinding gerealiseerd. Kortom, een terechte winnaar aldus de jury!

In de media:

http://www.amt.nl/ondernemen/n...

https://aftersalesmagazine.nl/...


/Terug naar het overzicht
31301956-1783418581701291-4821186873789513728-o-1.jpg