Reparatie & onderhoud

Reparatie & onderhoud

U kunt in onze werkplaats terecht voor reparatie, onderhoud en APK voor alle merken en type auto's. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste en modernste Bosch technieken, zodat wij de juiste diagnose kunnen stellen welke nodig is om de kwaliteit van verschillende merken te waarborgen.

Tevens worden onze monteurs jaarlijks getraind zodat hun kennis up to date blijft. Mede door deze trainingen en de jarenlange expertise in verschillende merken is ons team in staat uw auto goed en vakkundig te repareren en te onderhouden.

Sterk punt is de flexibiliteit van de werkplaats. Dit merkt u als u een acuut probleem heeft en niet meer verder kunt rijden. Wij doen we er alles aan om u mobiel te houden. Dit doen we door vervangend vervoer in te zetten (huurauto of leenfiets), haal- en brengservice of onze snelservice "klaar terwijl u wacht".

Tevens hebben we flexibele openingstijden zoals de woensdagavond en op de zaterdagochtend.

Komt u gerust langs om een kijkje te nemen, de cappuccino staat klaar! Maak een afspraak of bel ons op voor meer informatie op telefoonnummer: 030 - 68 80 373.

Afspraak maken


layer-8-copy.jpg

Neem contact op

Komt u gerust eens langs voor een kijkje of maak een afspraak!

Maak een afspraak