Caravan onderhoud

Camper & Caravan onderhoud

Wist U dat u in onze werkplaats ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan uw camper, caravan en/of aanhanger? 

Wij hebben een keurmeester AMR (Afdeling Mobiele Recreatie) in dienst die uitstekend in staat is om uw camper/caravan en/of aanhanger na te kijken en indien nodig te repareren.

TIP: Laat uw caravan tegelijk met uw auto controleren voordat u op vakantie gaat, zo vangt u twee vliegen in 1 klap!

Als u deze controle plant tijdens onze Vakantie-Vroeg-Boek-Weken* dan profiteert u van onze actie's en bent u tijdig klaar om aan uw zomervakantie te beginnen. Zo bespaart u tijd én kosten tevens heeft u geen vakantie stress. U kunt daarna rustig starten met het inpakken van uw camper/caravan!

Want of uw camper/caravan nu veel of weinig gebruikt wordt, regelmatig onderhoud is erg belangrijk. Immers, wat rijdt dat slijt, maar wat staat, dat vergaat. Daarom adviseren wij u om zeker 1x per jaar uw camper/caravan te laten inspecteren en onderhouden.

Komt u gerust langs om een kijkje te nemen in onze werkplaats, de cappuccino staat klaar! Maak een afspraak of bel ons op voor meer informatie op telefoonnummer: 030 - 68 80 373.


*Vakantie-Vroeg-Boek-Weken zijn bij ons een terugkerende jaarlijkse actie met oa: Korting op onze zomercheck, Airco check, Airco service etc.

Afspraak maken


vd-kemp-57-van-66-.jpg

Neem contact op

Komt u gerust eens langs voor een kijkje of maak een afspraak!

Maak een afspraak