SISTEMA GOPREN VEERSYSTEEM

80% minder doorzakken van de auto bij belasting
door middel van Sistema-gopren veersysteem

Sistema Gopren veersysteem

MEER STABILITEIT MET SISTEMA GOPREN

Hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken ? Het kan met ons Sistema GoPren systeem . Ideaal voor camper ,caravanrijders ,oldtimers ,auto's met zware belading en brommobielen. Het is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van een voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel , maar wint sterk aan stabiliteit.


HET SYSTEEM

Sistema Gopren is een stabiliteits systeem dat bestaat uit een aantal te plaatsen unieke P.U elementen. 12 maatvoeringen voor luxe auto's > 2650 kg en 7 maatvoeringen voor Campers en Lichte vracht < 5000 kg. Afhankelijk van het gewicht van de auto worden er 2 of 3 elementen "op de achter/voor-as" tussen de middelste windingen van de spiraalveer gemonteerd. De exacte plaats van de elementen wordt aan de hand van de toepassing 'Doorzakken, Stabiliteit, bandenslijtage' bepaald. De afstand tussen de windingen wordt opgemeten voor de juiste maatvoering. Daarna worden de elementen geplaatst en aan de bovenzijde verlijmd.

VOORDELEN

De auto wordt niet stugger in tegenstelling tot de vaak te dure hulp- verzwaarde- en/of luchtverings-systemen. Het oorspronkelijke veercomfort zoals het door de constructeur 'fabrikant'  bedoeld is blijft behouden. Sistema Gopren heeft een TUV en CE goedkeuring en een RDW toelating. De Gopren elementen worden alleen door gecertificeerde dealers gemonteerd. 

GARANTIE

U krijgt maar liefst 100.000 km garantie of 2 jaar op veerbreuk zonder kleine lettertjes! Inclusief certificaat.

Bent u niet tevreden ? U krijgt bij ons een niet goed - geld terug garantie op het Sistema Gopren Systeem!

Komt u gerust langs om een kijkje te nemen, de cappuccino staat klaar! Of maak een afspraak of bel ons op voor meer informatie op telefoonnummer: 030 - 68 80 373.

Afspraak makenveersysteem-stabiliteit-garage-ijsselstein-jpg-.jpg

Neem contact op

Komt u gerust eens langs voor een kijkje of maak een afspraak!

Maak een afspraak